Predstavnici Livnjaka u Beču donirali sredstva prikupljena na Livanjskoj večeri

bec prijemLivanjski načelnik Luka Čelan primio je u posjet predstavnike Livanjske zajednice u Beču Marka i Tomislava Propadala. Tom prigodom su uručena novčana sredstva prikupljena na trećoj dobrotvornoj Livanjskoj večeri održanoj u Beču. Novčana sredstva namijenjena su za kupnju kućanskih potrepština socijalno ugroženoj kategoriji stanovništva u livanjskoj općini. Sredstva će biti realizirana putem Centra za socijalni rad. Ravnateljica Centra Marija Maganjić je na prijemu izrazila zahvalnost na doniranim sredstvima kazavši da će kupnjom paketa za socijalno ugrožene barem donekle biti uljepšani nadolazeći blagdani.

U nedjelju božićni koncert "Božić u Livnu"

klapa skradinkeBožić u Livnu, naziv je božićnog koncerta u organizaciji općinskog načelnika i Općine Livno. Koncert će se održati u nedjelju 20. prosinca u dvorani Narodnog sveučilišta s početkom u 19 sati a nastupa ženska klapa Skradinke iz Skradina kraj Šibenika. Dođite i uživajte u najpoznatijim božićnim pjesmama u izvođenju jedne od najuspješnijih klapa u Hrvatskoj „Skradinke“. Ulaz je besplatan.

Postavljanje rasvjete u Goričkoj ulici

gradska obilaznicaOpćina Livno potpisala je ugovor za izvođenje radova na postavljanju rasvjete u Goričkoj ulici. Riječ je o putnom pravcu od križanja Goričke ulice i avenije dr. Franjo Tuđman do groblja Sveti Mihovil na Gorici u duljini od oko 600 metara. Izvođač radova je MIG Elektro iz Mrkonjić Grada čija ponuda je na javnom natječaju bila najpovoljnija. Vrijednost ugovorenih radova je 29.214,90 KM. Završetkom radova na postavljanju rasvjete bit će kompletirano uređenje spomenutog dijela grada. Ranije je asfaltiran parking kod goričkog groblja sa stotinu dvadeset parkirnih mjesta.

vodic
vodic
vodic
vodic
vodic
vodic