Kontakt

Služba za gospodarstvo i inspekcijske poslove općine Livno objavljuje Daljinar minimalnih vremena vožnje na cestama općine Livno.

 

Tražilica

U srijedu sjednica Općinskog vijeća Livna

U srijedu 30. travnja bit će održana 15. sjednica Općinskoga vijeća Livna. Na dnevnom redu je, između ostaloga, inicijativa za donošenje odluke o izmjenama odluke o obavljanju ovlasti Skupština javnih poduzeća te prijedlog odluke o davanju suglasnosti na prijedlog ugovora o međusobnoj suradnji Općine Livno i  VE „Ivovik“ d.o.o. Ostale točke dnevnoga reda su u privitku. Početak sjednice je u devet sati.

 
Natječaj za zakup garaže

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove općine Livno, raspisuje natječaj za izdavanje garaže  u zakup  prikupljanjem pismenih ponuda.  Garaža je u dvorištu stambene zgrade KS br,13/1, u Ul.Kralja Tvrtka bb, garaža broj  6. Površina garaže  iznosi 17 m2, a  početna cijena mjesečne zakupnine je 17,00 KM. Detaljnije informacije nalaze se u privitku.

 
Natječaj za najam kućica tijekom ljetne sezone

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Općine Livno raspisuje natječaj za davanje u zakup drvenih montažnih kućica postavljenih u glavnoj gradskoj ulici prikupljanjem pismenih ponuda. U zakup se daje pet montažnih kućica, a vrijeme korištenja je od 15. svibnja do 15. rujna. Detalji natječaja, koji ostaje otvoren do 5. svibnja 2014. godine, su u privitku.

Prilog:
Download this file (natjecaj za kucice-ljeto.doc)natjecaj za kucice-ljeto.doc[ ]37 Kb
 
Završena proslava 22. obljetnice obrane Livna

Nizom događaja proslavljena je 22. obljetnica obrane livanjskog kraja. Na sam dan središnje proslave 23. travnja u župnoj crkvi služena je sveta misa nakon koje je održan mimohod u znak sjećanja na sve poginule branitelje. Na svečanoj sjednici Općinskoga vijeća, upriličenoj nakon mimohoda, bili su nazočni, između ostalih, predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskoga rada, te uzvanici iz političkog, vojnog, crkvenog života. Sve ih je u prigodnom govoru pozdravio općinski načelnik Luka Čelan uputivši zahvalnost svima koji su te ratne 1992. godine ideal slobode i neovisnosti postavili ispred osobnih životnih ciljeva i interesa i stavili se bezrezervno u službu obrane. Izrazio je dužno poštovanje svima koji su životom branili život i svoj povijesno-nacionalni i kulturno-religiozni identitet.

Više...
 
JAVNI POZIV ZA IMENOVANJE VANJSKIH ČLANOVA POVJERENSTAVA OV LIVNO

Povjerenstvo za izbor, imenovanja i administrativna pitanja OV Livno na temelju članka 3. Odluke o raspisivanju javnog poziva za imenovanje vanjskih članova povjerenstava Općinskog vijeća Livno broj: 01-02-1046/14 od 28.03.2014. godine Povjerenstvo za izbor, imenovanja i administrativna pitanja Općinskog vijeća Livno  objavljuje javni poziv za imenovanje vanjskih članova povjerenstava Općinskog vijeća Livno. Tekst poziva nalazi se u privitku.

Prilog:
Download this file (Javni poziv.doc)Javni poziv.doc[ ]33 Kb
 
Više članaka...
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 15 od 48

Info Livno

Bilten Općine Livno - Broj 4

bilten4

Bilten Općine Livno - Broj 5

bilten5

Livno u slici

fotka2.jpg

Partneri