Čestitka za Kurban Bajram

Iskrene čestitke svim vjernicima islamske vjeroispovijesti povodom Kurban Bajrama. Od srca vam želimo blagdan ispunjen obiteljskim zajedništvom, mirom i blagostanjem.

 

Luka Čelan, Načelnik općine Livno

Sead Hadžijahić, predsjednik Općinskog vijeća Livna

 

 

 

U utorak sjednica OV-a Livna

U utorak 22. rujna bit će održana sjednica Općinskoga vijeća Livna. Na dnevnom redu je , između ostaloga, izvješće o izvršenju Programa rada Općinskog vijeća Livno za razdoblje od 1. siječnja do 30 lipnja 2015.godine., prijedlog Odluke o prodaji garaža u naselju „Podvornice“ Livno, prijedlog Odluke o donošenju programa uređenja građevnog zemljišta na području Regulacijskog plana „RASADNIK“ u Livnu te prijedlog Odluke o određivanju naziva ulice. Početak sjednice je u 9 sati a dnevni red u privitku.

 

Načelnik Čelan primio u radni posjet turskog veleposlanika u BiH

Načelnik Općine Livno Luka Čelan primio je u radni posjet veleposlanika Republike Turske u Bosni i Hercegovini Cihada Erginaya i generalnu konzulicu u Mostaru Ayse Selcan Sanli. Razgovarali su o trenutačnoj situaciji na području livanjske općine, te o gospodarskim i ekonomskim prilikama. Načelnik Čelan je istaknuo zainteresiranost i otvorenost općine Livno za ostvarivanje suradnje.

Veleposlanik Erginay izrazio je zadovoljstvo do sada postignutim kada je riječ o izvozu sira i svježeg mesa u Republiku Tursku iz Hercegbosanske županije kao i uvjerenje za proširenje te suradnje. Na sastanku se razgovaralo i o mogućnostima ulaganja u proizvodne djelatnosti na području livanjske općine.

vodic
vodic
vodic
vodic
vodic
vodic