Kontakt

ADRESA
Trg Branitelja Livna
80101 Livno, BiH

TELEFON
+387(0)34 202 222

FAX
+387(0)34 200 315

RADNO VRIJEME
8-16 h

E-MAIL
info@livno.ba

Tražilica

U utorak sjednica vijeća

U utorak 17. prosinca održat će se deseta sjednica Općinskog vijeća Livna s početkom u devet sati. Na dnevnom redu je nacrt programa rada Općinskog vijeća Livna i nacrt proračuna za iduću godinu. Vijećnici će raspravljati i o nacrtu odluke o izvršenju proračuna Općine Livno za 2014. godinu. Detaljan dnevni red sjednice je u privitku.

Prilog:
Download this file (deseta sjednica vijeca.doc)deseta sjednica vijeca.doc[ ]26 Kb
 
Natječaj za najam garaže

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Općine Livno, raspisuje natječaj za izdavanje u najam garaže prikupljanjem pismenih ponuda. Uvjeti natječaja su u privitku.

 
Natječaj za najam kućica do 15. prosinca

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove općine Livno raspisuje natječaj za davanje u zakup drvenih montažnih kućica na Trgu kralja Tomislava za prodaju prigodnih proizvoda povodom predstojećih božićnih blagdana. U zakup se daje pet drvenih montažnih kućica koje će biti postavljene  na Trgu kralja Tomislava za prodaju prigodnih proizvoda poput: ukrasa, suvenira, rukotvorina, domaćih proizvoda (sir, suhomesnati proizvodi, med i sl.), prehrambenih proizvoda (kobasice, ćevapi i jela sa roštilja), pića (pivo, kuhano vino i sl.), slastica i slično. Uvjeti natječaja su u privitku.

 
ZKLS stipendira livanjske studente

Zagrebački klub livanjskih studenata raspisao je natječaj za dodjelu stipendija. Natječaj ostaje otvoren do 13. prosinca ove godine, a rezultati će biti objavljeni na proslavi pete godišnjice ZKLS-a 18. prosinca. Detalje natječaje možete pronaći na  http://www.zkls.hr/?p=89 . 

 
Završen pilot projekt rekonstrukcije sportske dvorane

U Livnu je danas na prigodnoj svečanosti obilježen završetak pilot projekta rekonstrukcije sportske dvorane „Dalibor Perković Dali“. Ovaj projekt odabran je kao jedan od deset USAID 3E projekata a pismo namjere za njegovu realizaciju u Livnu je potpisano u studenom 2011. godine. Na dvorani je izmijenjena vanjska stolarija, promijenjen krov te uređena kompletna fasada.  U dvorani je sanirano i centralno grijanje i priključena je na gradsku toplanu. Također su poboljšani uvjeti za invalide izgradnjom unutarnjeg i vanjskog prilaza.  

 

Nazočne je na prigodnoj svečanosti pozdravio načelnik općine Livno Luka Čelan i u kraćem obraćanu kazao kako je postignut glavni cilj projekta a to je kvalitetnija, udobnija i energetski učinkovitija dvorana. „Posao u dvorani još nije završen jer nam je ostala obveza promjene parketa te se nadam da ćemo uskoro biti u mogućnosti odraditi i te planirane radove“, kazao je načelnik Čelan. Zadovoljstvo odrađenim projektom izrazio je i direktor Američke agencije za međunarodni razvoj – USAID u BiH Thomas Rojas kao i vođa tima Njemačke razvojne agencije GiZ Brian Schjertzer. Uz Općinu Livno i spomenute dvije organizacije u projektu je sudjelovao i Razvojni program Ujedinjenih nacija UNDP.

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 15 od 39

Livno uživo!

sntrg

Info Livno

Bilten Općine Livno - Broj 1

bilten_1

Bilten Općine Livno - Broj 2

bilten_2

Bilten Općine Livno - Broj 3

bilten_3

Bilten Općine Livno - Broj 4

bilten4

Livno u slici

fotka2.jpg

Partneri