Otvorena samostalna izložba slika Milana Mihaljevića

U sklopu proslave Dana općine Livno otvorena je samostalna izložba slika livanjskog slikara Milana Mihaljevića. Uz nazočnost prijatelja, suradnika i ljubitelja slikarske umjetnosti izložba je otvorena u prostorijama bivše robne kuće Borac u središtu grada.

Otvorena prometnica u GZ Jug i ambulanta u Žiroviću

U sklopu proslave Dana općine Livno u Gospodarskoj zoni Jug svečano  je otvorena novoizgrađena prometnica. Riječ je o realizaciji projekta unaprjeđenja poduzetničkih zona kojeg je Općina Livno provela u suradnji sa  Federalnim ministarstvom razvoja, poduzetništva i obrta te je zajedničkim sredstvima izgrađen je kolnik, nogostup te je postavljena rasvjeta. Vrijednost tih radova je oko 147 tisuća konvertibilnih maraka.

Danom branitelja započela proslava Dana Općine Livno

Proslava Dana Općine Livno započela je svečanim prijamom povodom 23. rujna Dana branitelja Livna u zgradi Općine. Predstavnike Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, obitelji poginulih, predstavnike HVIDR-e, dragovoljaca i veterana, predstavnike oružanih snaga BiH, te ratne vojne zapovjednike primio je livanjski načelnik Luka Čelan. Čestitao je Dan branitelja te u obraćanju istaknuo dobru suradnju s Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata. Također je podsjetio na loš položaj branitelja te izrazio nadu u skori napredak kada je u pitanju status branitelja.


vodic
vodic
vodic
vodic
vodic
vodic