Kontakt

ADRESA
Trg Branitelja Livna
80101 Livno, BiH

TELEFON
+387(0)34 202 222

FAX
+387(0)34 200 315

RADNO VRIJEME
8-16 h

E-MAIL
info@livno.ba

Tražilica

Članovi Vijeća mladih proveli jedan radni dan u Općini

U sklopu projekta Jačanje lokalne demokracije -LOD III,  kojeg provodi Razvojni program ujedinjenih nacija (UNDP) BiH i Općina Livno, podržan je i projekt „Ideja jednog za ideju drugih“ livanjskog Vijeća mladih. Jedna od aktivnosti predviđenih projektom je i dan volontiranja srednjoškolaca te je tako u zgradi općine jedan radni dan provelo sedam članova Vijeća mladih.

   

Cilj je bio upoznati ih sa načinom rada i općenito funkcioniranjem Općine kao jedinice lokalne samouprave. Nakon obilaska zgrade i uredskih prostorija, pomoćnik Općinskog načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Damir Tadić, u kraćem predavanju, upoznao je učenike s pravnim statusom Općine propisanim Ustavom Federacije Bosne i Hercegovine i Zakonom o načelima lokalne samouprave u Federaciji Bosne i Hercegovine.Članovi vijeća mladih su dobili jasniju sliku o mogućnostima i ovlastima jedinice lokalne samouprave koja ima značajnu ulogu u stvaranju i unaprjeđenju uvjeta i kvalitete života lokalne zajednice.

 
Javni oglas za imenovanje članova OIP

Općinsko vijeće Livna raspisuje Javni oglas za imenovanje tri člana Općinskog izbornog povjerenstva Livna. Prijave na javni oglas podnose se u roku od osam dana od dana objavljivanja javnog oglasa u dnevnim novinama. Detaljnije informacije su u privitku.  

 
U petak sjednica Općinskog vijeća Livna

U petak 31. siječnja 2014. godine u zgradi Općine Livno održat će se dvanaesta sjednica Općinskog vijeća Livna s početkom u 9 sati. Na dnevnom redu je, između ostaloga, izvješće o izvršenju Programa rada Općinskog vijeća Livna za prošlu godinu, te prijedlog odluke o odabiru projekata nevladinih/neprofitnih organizacija po LOD metodologiji. Dnevni red sjednice je u privitku.

 
Natječaj za stipendiranje studenata

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Livno, raspisuje natječaj za dodjelu stipendija uspješnim i darovitim studentima i studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja s područja livanjske općine za  akademsku 2013/2014. godinu.  Tekst natječaja i prijavnica su u privitku. Natječaj ostaje otvoren do 14. veljače 2014. godine

 
Udrga Zaboravljeni branitelji na razgovoru kod načelnika

Načelnik općine Livno Luka Čelan primio je na razgovor predstavnike Udruge Zaboravljeni branitelji Hercegbosanske županije. Predsjednik Udruge Ivan Križan ukratko je upoznao načelnika sa trenutačnim aktivnostima, istaknuvši da ona na području Hercegbosanske županije okuplja oko dvjesto trideset članova, te da im je glavni cilj, zajedno sa krovnom udrugom, ostvariti pravo na ratni dodatak za svaki dan proveden u vojsci. Načelnik Čelan je izrazio spremnost za suradnju Općine Livno i Udruge Zaboravljeni branitelji. U tom kontekstu na prijemu je bilo riječi i o načinu dodjele proračunskih sredstava svim Udrugama kao i o dodjeli prostorije udruzi koja okuplja braniteljsku populaciju. 

 
<< Početak < « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » > Kraj >>

Stranica 15 od 42

Livno uživo!

sntrg

Info Livno

Bilten Općine Livno - Broj 4

bilten4

Bilten Općine Livno - Broj 5

bilten5

Livno u slici

livno_17.jpg

Partneri