Kontakt

ADRESA
Trg Branitelja Livna
80101 Livno, BiH

TELEFON
+387(0)34 202 222

FAX
+387(0)34 200 315

RADNO VRIJEME
8-16 h

E-MAIL
info@livno.ba

Tražilica

Svečanost povodom postavljanja umjetne stijene za sportsko penjanje

   

Gorska služba spašavanja Hercegbosanske županije uz pomoć World Hope Internationala te Općine Livno realizirala je projekt postavljanja umjetne stijene za sportsko penjanje. Svečanost otvaranja upriličena je u Sportskoj dvorani Dalibor Perković Dali gdje je u jednoj od prostorija stijena i postavljena. Nazočne je pozdravio predsjednik GSS-a Hercegbosanske županije Željko Puđa i u kratkom obraćanju ih upoznao sa dosadašnjim radom službe i planovima za budućnost.

 

Član GSS-a Zoran Ćosić zahvalio je svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji projekta postavljanja umjetne stijene, istaknuvši prednosti bavljenja ovom granom sporta kao i mogućnosti koje ona pruža posebno za mlađe naraštaje. Okupljene je pozdravio i načelnik Općine Livno Luka Čelan kazavši da posebno veseli činjenica da će ovaj neuobičajeni sport, sportsko penjanje, biti sadržaj koji će okupljati prvenstveno djecu.

   

„Nadam se da ćemo kroz neko vrijeme biti u prilici govoriti i o onim najuspješnijim u sportskom penjanju koji će nas predstavljati na određenim natjecanjima i postizati dobre rezultate. Da bi se to i dogodilo potrebno je kontinuirano raditi a Općina Livno će vam u tom radu svakako biti podrška“, kazao je načelnik Čelan te uz čestitke nositeljima projekta penjalište proglasio otvorenim. Potom je uslijedila i prezentacija uporabe umjetne stijene u čemu su najviše uživala djeca. Svečanost otvaranja uveličale su članice zbora Hrvatskog kulturno umjetničkog društva Dinara.

 
U svibnju akcija Dani uređenja Livna

Na području općine Livno do 20. svibnja ove godine provodit će se akcija Dani uređenja općine Livno a u skladu sa Odlukom o komunalnom redu.  Akcija se provodi s ciljem uređenja grada i cijele općine a nositelji aktivnosti su nadležna općinska služba za komunalne poslove i JP "Komunalno d.o.o.

Više...
 
Otvoren ured OESS-a u Drvaru

   

Nakon nedavnog zatvaranja ureda u Livnu, Misija OESS-a u BiH terenski je ured otvorila u Drvaru. Svečanosti su bili nazočni i predstavnici Općine Livno, načelnik Luka Čelan, predsjednik Općinskog vijeća Sead Hadžijahić te tajnica Općinskog vijeća Marija Dolušić. Na samoj svečanosti u Domu za kulturu i sport nazočnima su se obratili predsjednik Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, ministar vanjskih poslova Republike Srbije Ivica Dačić,  ministar Vanjskih poslova BiH Igor Crnadak, načelnik Drvara Stevica Lukač i šef Misije OESS-a u BiH Jonathan Moore.

Više...
 
U četvrtak sjednica vijeća

U četvrtak 30. travnja bit će održana 26. sjednica Općinskog vijeća Livna četvrtak, 30. travnja 2015. godine. Sjednica počinje u devet sati.  Na dnevnom redu, između ostaloga je prijedlog Odluke o odobravanju financijske potpore za podizanje novih višegodišnjih voćnih nasada, jagodičastog i bobičastog voća te prijedlog Odluke o dopuni Odluke o određivanju javnih parkirališta pod naplatom. Cjelovit dnevni red je u privitku.

 
Završena proslava 23. obljetnice obrane Livna

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Livna, kojoj su prethodili sveta misa i mimohod, započela je središnja proslava 23. obljetnice obrane Livna. Uz zahvalu svim braniteljima obljetnica obrane čestitao je livanjski načelnika Luka Čelan te na početku svog prigodnog obraćanja kazao: „Vjerujem da svakog sudionika rata vežu posebne misli i osjećaji za livanjski kraj i povijesna travanjska događanja 1992. godine. A sjećati se vlastite povijesti i razmišljati o njoj potreba je i pojedinca i zajednice“, kazao je načelnik Čelan.

Više...
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 55

Partneri