Kontakt

ADRESA
Trg Branitelja Livna
80101 Livno, BiH

TELEFON
+387(0)34 202 222

FAX
+387(0)34 200 315

RADNO VRIJEME
8-16 h

E-MAIL
info@livno.ba

Tražilica

Natječaj za dodjelu stipendija

Povjerenstvo za dodjelu stipendija raspisuje natječaj za dodjelu stipendija uspješnim i darovitim studentima i studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja s područja općine Livno u akademskoj 2014/2015. godini. Općina Livno dodjeljuje 68 stipendija redovitim studentima s prebivalištem na području općine Livno i to uspješnim i darovitim studentima deset stipendija, studentima iz obitelji slabijeg imovnog stanja pedeset stipendija i djeci branitelja osam stipendija. Obrasci za prijavu kao i uvjeti natječaja, koji je otvoren do 12. veljače 2015. godine, su u privitku.

 

 
Obavijest za nositelje obiteljskih gospodarstava

Obavještavaju se nositelji poljoprivrednih gospodarstava sa područja općine Livno koji su upisani  u registar poljoprivrednih gospodarstava i registar klijenata, da su dužni ažurirati podatke na poljoprivrednom  zemljištu, kao i brojnom stanju i kategorijama stočnog fonda, najkasnije do 31.03. 2015. godine, za tekuću godinu. Ažuriranje podataka na gospodarstvu, nositelji su obvezni prijaviti Službi za gospodarstvo i inspekcijske poslove Općine Livno, ured broj 15 ili u Centru za pružanje usluga građanima u prijemnom uredu Općine Livno.

 

 
Natječaj za članove Skupština općinskih javnih poduzeća

Općinski načelnik općine Livno raspisuje natječaj za izbor i imenovanje  članova Skupština javnih poduzeća kojima je osnivač Općina Livno. Za Skupštinu  Javnog poduzeća «Komunalno“ d.o.o. Livno  i JP „RTV Livno“ biraju se i imenuju tri člana, a u Skupštinu  Javnog poduzeća „LI-čistoća“d.o.o. bira se i imenuje jedan  član. Uvjeti natječaja su u privitku.

 
Obavijest Povjerenstva za usklađivanja redova vožnje

Obavještavaju se zainteresirani prijevoznici da će se prvo i drugo čitanje prijedloga redova vožnje koji su prijavljeni na usklađivanje po objavljenoj Obavijesti Službe za gospodarstvo i inspekcijske poslove općine Livno broj: 03-27-3560/14 od 14. studenoga 2014. godine,održati u utorak, 03. veljače 2015. godine u 12,00 sati, u Maloj vijećnici općine Livno. Predstavnici zainteresiranih prijevoznika su obvezni donijeti pisano i ovjereno ovlaštenje za zastupanje izdano od strane prijevoznika kojeg zastupa.

 
Čestitka za pravoslavni Božić

Svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke povodom božićnih blagdana. Neka i ovaj blagdan Božića bude ispunjen mirom, radošću i obiteljskim zajedništvom.


Luka Čelan, općinski načelnik

Sead Hadžijahić, predsjednik Općinskog vijeća Livna

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 50

Info Livno

Bilten Općine Livno - Broj 4

bilten4

Bilten Općine Livno - Broj 5

bilten5

Livno u slici

fotka6.jpg

Partneri