Kontakt

Služba za gospodarstvo i inspekcijske poslove općine Livno objavljuje registrirane redove vožnje na općinskim autobusnim linijama za period od 24.02.2015-24.02.2018. godine.

Tražilica

U petak sjednica Općinskog vijeća Livna

U petak 27. veljače održat će se sjednica Općinskog vijeća Livna u vijećnici zgrade Općine s početkom u devet sati. Na dnevnom redu je izvješće o izvršenju Programa rada Općinskog vijeća Livna za 2014.godinu, prijedlog Odluke o pretpostavkama, načelima i načinu izrade programa kapitalnih investicija Općine Livno, kao i prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Plana parcelacije u Regulacijskom planu „Podvornice – Zgona“ Livno. Kompletan dnevni red je u privitku.

 
Registrirani redovi vožnje

Služba za gospodarstvo i inspekcijske poslove općine Livno objavljuje registrirane redove vožnje na općinskim autobusnim linijama za period od 24.02.2015-24.02.2018. godine.

 
Natjeca za općinske poslovne prostore

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Općine Livno, raspisuje ponovni natječaj za izdavanje poslovnog prostora u zakup prikupljanjem pismenih ponuda. Uvjeti natječaja su u privitku.

 
Oglas za prodaju zemljišta u GZ Begovača

Općina Livno putem Službe za imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina objavljuje oglas o prodaji nekretnine putem javnog nadmetanja-licitacije. Prodaje se  neizgrađeno građevinsko zemljište označeno kao k.č. 3/59 „Brina„, gradilište, neplodno, upisano u zk.ul.25, k.o. Potočani u površini od 25808 m2, u Gospodarskoj zoni „Begovača“ u svrhu izgradnje objekta za obavljanje proizvodne djelatnosti. Svi detalji su u priloženom oglasu, kao i pisana prijava i skica.

 
Biciklist Antonio Barać na prijemu kod načelnika

U uredu načelnika općine Livno danas je upriličen prijem člana biciklističkog kluba Livno Antonia Baraća, jednog od najboljih biciklista ne samo u Bosni i Hercegovini nego i šire. Naime, Antonio već dulje vrijeme postiže izvrsne rezultate u biciklizmu. Juniorski je prvak BiH u MTB i prvak Premijer XCO Lige BiH u 2014. godini. Osvojio je prvo mjesto na međunarodnoj utrci Lige Dalmacije, a iza njega su također vrhunski rezultati na raznim međunarodnim utrkama. Zahvaljujući dobrim rezultatima Antonio je dobio pozivnicu za sudjelovanje u biciklističkom kampu  Svjetskog biciklističkog centra  (World cycling centre) u Švicarskoj. U kampu, gdje će predstavljati Livno i svoj biciklistički klub, boravit će s najboljim biciklistima iz cijelog svijeta u vremenskom razdoblju od 3. ožujka do 13. travnja 2015. godine. Čestitke povodom ostvarenih uspjeha Antoniju je na prijemu uputio livanjski načelnik Luka Čelan.

   

 „ Raduje me svaki uspjeh, a pogotovo uspjeh mladih Livnjaka koji, uz talent, radom i trudom postižu zavidne rezultate na sportskom planu. Biciklizam je sport za koji je u zadnje vrijeme zainteresiran veliki broj Livnjaka, a biciklistički klub Livno i njegovi članovi ostvaruju u natjecateljskom smislu odlične uspjehe. To Općina Livno prepoznaje i konkretno podupire. Podršku ćemo pružati i ubuduće“, kazao je načelnik Čelan. Antoniju je poželio ugodan i uspješan boravak u kampu u Švicarskoj uz uvjerenje da će uz pomoć svjetskih stručnjaka steći nova znanja i iskustva što će mu pomoći u budućim natjecanjima. Zahvalnost načelniku na prijemu i dosadašnjoj potpori izrazio je i biciklist Antonio Barać, kazavši da će svojim radom u kampu nastojati Livno i svoj biciklistički klub predstaviti u što boljem svijetlu.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 51

Partneri