Kontakt

ADRESA
Trg Branitelja Livna
80101 Livno, BiH

TELEFON
+387(0)34 202 222

FAX
+387(0)34 200 315

RADNO VRIJEME
8-16 h

E-MAIL
info@livno.ba

Pretraga

Obavijest o podnošenju prijave plana proizvodnje u poljoprivredi i ruralnom razvitku

Služba za gospodarstvo i inspekcijske poslove Općine Livno temeljem članka 13. stavak 1. Zakonom o novčanim potporama u poljoprivredi i ruralnom razvitku („Službene novine F BiH“, broj 42/10) obavještava sve klijente da su dužni izvršiti prijave plana proizvodnje  na Obrascu PPP (koji se nalazi u privitku) do 15. 11. tekuće godine za koju očekuju novčane potpore u narednoj godini. Klijenti neće moći ostvariti pravo na novčanu potporu ako u roku ne izvrše prijavu plana proizvodnje na PPP Obrasca za narednu godinu. Sukladno odredbama članka 6. stavak 1. Pravilnika o načinu i uvjetima ostvarenja novčane potpore po modelu poticaja proizvodnji („Službene novine F BiH“, broj 60/14), propisano je da klijent prijavljuje plan proizvodnje za narednu godinu, Županijskom ministarstvu nadležnom za poslove poljoprivrede do 15.11. tekuće godine na navedenom PPP Obrascu.

Prilog:
Download this file (PPP .pdf)PPP .pdf[ ]35 Kb
 
Proslavljen Dan općine Livno

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća te polaganjem vijenaca, čemu je prethodio niz kulturnih i sportskih događanja, završena je svečanost proslave Dana Općine Livno i 1123. obljetnice prvog pisanog spomena Livna i livanjskog kraja. Na svečanoj sjednici nazočne je pozdravio načelnik Općine Luka Čelan te tom prigodom govorio o do sada urađenim projektima, trenutačnim aktivnostima te planovima za budućnost. Kazavši kako je općinska razina vlasti najbliža građanima i kao takva ima veliku odgovornost prema njima ali u domeni svojih ovlasti i mogućnosti, načelnik je podsjetio da Općina treba izvršavati zadatke od lokalne važnosti kojima se izravno zadovoljavaju potrebe građana.

Više...
 
Oglas o prodaji zemljišta

Općina Livno putem Službe za imovinsko-pravne. Geodetske poslove i katastar nekretnina prodaje neizgrađeno građevinsko zemljište označeno kao k.č. 2233/17, „Grabovača“ gradilište, neplodno, upisano u zk.ul.151 k.o. Čelebić površine 300m2, u naseljenom mjestu Čelebić u svrhu izgradnje poslovnog objekta. Prodaja će se obaviti putem javnog nadmetanja 22.listopada 2015.godine u velikoj vijećnici zgrade Općine Livno u 12 sati. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave ovog oglasa u Večernjem listu. Uvjeti i prava sudjelovanja mogu se pročitati u kompletnom tekstu oglasa u privitku gdje se može preuzeti i pisana izjava.

 
Otvorena samostalna izložba slika Milana Mihaljevića

U sklopu proslave Dana općine Livno otvorena je samostalna izložba slika livanjskog slikara Milana Mihaljevića. Uz nazočnost prijatelja, suradnika i ljubitelja slikarske umjetnosti izložba je otvorena u prostorijama bivše robne kuće Borac u središtu grada. O Milanovom životu i radu govorio je ravnatelj Franjevačkog muzeja i galerije Gorica Josip Gelo. Istaknuo je izvrsnost u slikarstvu ovog najstarijeg livanjskog slikara koji broji osamdeset tri ljeta. Motivi na Milanovim slikama su uglavnom oblaci, rijeke, kamenje, snjegovi i svi ti elementi uokvireni u planinske masive su i preneseni na platno. O svom dugogodišnjem poznanstvu i prijateljstvu sa ovim osebujnim slikarom govorio je župnik župe Bila fra Ćiro Lovrić koji je uz riječi zahvalnosti svim nazočnima otvorio izložbu. Pokrovitelj izložbe je općinski načelnik a otvorenje su svojim nastupom uveličale članice KUD Rudine. Stihove pjesama čiji je autor sam Milan govorila je njegova najmlađa kćerka Veronika. Izložba je prodajnog karaktera i slike se u prostorijama bivše robne kuće Borac mogu kupiti po izuzetno prihvatljivim cijenama već od stotinu pa do svega tisuću konvertibilnih maraka.

 

 
Poziv za dostavljanje prijedloga za program rada OV-a Livna

Općinsko vijeće Livna, sukladno odredbama Poslovnika o radu Općinskog vijeća, uputilo je poziv za dostavljanje prijedloga za Program rada Općinskog vijeća za 2016. godinu. Programom rada Općinskog vijeća Livna utvrđuju se poslovi i zadaci Općinskog vijeća, nositelji poslova i zadataka i rokovi za njihovo izvršenje u narednoj godini. Program rada se utvrđuje temeljem prijedloga i mišljenja o pitanjima o kojima Vijeće raspravlja i odlučuje. Poziv je upućen općinskom načelniku i službama za upravu, političkim strankama zastupljenim u Općinskom vijeću, vijećnicima, povjerenstvima, vijećima mjesnih zajednica, građanima i udruženjima građana te javnim poduzećima i ustanovama. Prijedlozi za Program rada treba dostaviti Kolegiju Općinskog vijeća najkasnije do 4. studenog 2015. godine.

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 65

Partneri