Kontakt

ADRESA
Trg Branitelja Livna
80101 Livno, BiH

TELEFON
+387(0)34 202 222

FAX
+387(0)34 200 315

RADNO VRIJEME
8-16 h

E-MAIL
info@livno.ba

Pretraga

Završeni radovi na asfaltiranju triju ulica

Završeni su radovi asfaltiranja dijela Ulice kardinala Stepinca, Ulice kraljice Katarine i Ulice Milošnik. Naime, načelnik općine Livno Luka Čelan potpisao je Ugovor sa direktorom poduzeća „Livno putovi“ Filipom Milićem za izvođenje navedenih radova čija je ugovorena vrijednost osamdeset devet tisuća i dvjesto sedamdeset konvertibilnih maraka.


Također, prema ugovoru sa istim poduzećem, na području općine Livno u tijeku su i radovi na saniranju lokalnih cesta, održavanju gradskih ulica i lokalnih putova. Uskoro će započeti i obnova horizontalne i vertikalne prometne signalizacije.


 
U utorak sjednica Općinskog vijeća Livna

U utorak 30. lipnja bit će održana 28. sjednica  Općinskog vijeća Livna. Na dnevnom redu je, između ostaloga, prijedlog Odluke o usvajanju Akcijskog plana u oblasti prevencije maloljetničkog priestupništva i primjene alternativnih mjera u Općini Livno za 2015.-2017. te prijedlog Odluke o usvajanju Plana parcelacije „Begovača II“. Detaljan dnevni red sjednice je u privitku. Početak sjednice je u devet sati.

 

 
Obavijest stipedistima

Služba za financije Općine Livno obavještava redovite studente, stipendiste Općine Livno za akademsku 2014./2015. godinu, da su uplaćena sredstva za svibanj i lipanj 2015. godine.

 
Oglas o prodaji zemljišta u Ljubunčiću

Općina Livno putem Službe za imovinsko-pravne, geodetske poslove i katastar nekretnina objavljuje oglas o prodaji nekretnine putem javnog nadmetanja-licitacije. Prodaje se neizgrađeno građevinsko zemljište označeno kao k.č. 62/19 „Ograda„ , gradilište, neplodno, upisano u zk.ul.359, k.o. Ljubunčić u površini od 338 m2, u naseljenom mjestu Ljubunčić u svrhu izgradnje stambenog objekta. Prodaja nekretnine obavit će se putem javnog nadmetanja-licitacije 7. srpnja 2015.godine u velikoj vijećnici zgrade Općine Livno (soba broj 50), sa početkom u 12 sati. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave ovog oglasa u Večernjem listu. Uvjeti i prava sudjelovanja mogu se pročitati u kompletnom tekstu oglasa u privitku ili na oglasnoj ploči u zgradi Općine. U privitku možete preuzeti i pisanu izjavu te plan parcelacije.

 

 
Natječaj za najam kućica

Služba za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Općine Livno, raspisuje natječaj za davanje u zakup drvenih montažnih kućica postavljenih u Ulici kneza Mutimira, prikupljanjem pismenih ponuda. Otvaranje ponuda obavit će se 17. lipnja 2015.god. u Službi za graditeljstvo, prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove soba br. 22 sa početkom u 9 sati. Uvjeti natječaja su u privitku.

 

Prilog:
Download this file (Natjecaj za najam kucica.doc)Natjecaj za najam kucica.doc[ ]36 Kb
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 1 od 60

Partneri