Potpisani ugovori za dodjelu stipendija za akademsku 2020./21.

stip21 1U zgradi Gradske uprave Livna danas je upriličeno potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija studentima za akademsku 2020./21. godinu. Grad Livno je dodijelio ukupno osamdeset pet stipendija. Uspješnim i darovitim studentima trideset i sedam. Dvadeset osam stipendista će primit stipendiju u kategoriji studenata slabijeg imovnog stanja te dvadeset stipendija djeca branitelja. Potpisnik stipendija u ime Grada Livna je gradonačelnik Darko Čondrić koji je pozdravio sve nazočne i čestitao na dobivenim stipendijama.

Studentima je kazao da će Grad Livno u budućim aktivnostima nastojati izdvojiti kroz proračun više sredstava čime bi bilo omogućeno i stipendiranje većeg broja studenata.

stip21 2

 

 

 

 

 

 

 

 

„U narednom periodu nadam se da ćemo biti u mogućnosti povećati sredstva kako bi iznos mjesečne stipendije bio veći. U vama vidim jednu energiju i snagu našeg grada. Vi će te po završetku fakulteta tražiti svoje životne putove. Ja bih volio da vas što više ostane u Livnu da se ovdje ostvarite i obiteljski i poslovno da nađete ovdje zaposlenje“, kazao je gradonačelnik Čondrić u obraćanju studentima. Iznos mjesečne stipendije Grada Livna je stotinu konvertibilnih maraka te će slijedom toga svakom stipendisti za akademsku godinu 2020./21. za deset mjeseci biti uplaćen iznos od tisuću konvertibilnih maraka.